"unable to locate...?"

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
I've successfully published many videos without SCORM but turned it on today and keep receiving this message: "Unable to locate the LMS's API implementation. Communication with the LMS will not occur."

I've tried 2004 and 1.2 and a rangeof settings without any luck. Any ideas?

I have version 7.1.0
Photo of Kai Lam

Kai Lam

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • sad

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Richard Campbell

Richard Campbell, Champion

  • 679 Posts
  • 37 Reply Likes
That is the message that you get when you play a SCORM video outside of a LMS.
Photo of Carla Kelley-Gonzales

Carla Kelley-Gonzales

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
So, when I get that error, I should disregard and still upload the file onto the LMS and it should work ok?
Photo of Fred Grover

Fred Grover, Champion

  • 2444 Posts
  • 382 Reply Likes
Carla did this question ever get answered for you? If not let us know. If it did already get answered then feel free to post the answer or solution back here for others to see. Thanks and have a Happy Holiday Season.
Photo of Vanessa Romero

Vanessa Romero

  • 1 Post
  • 1 Reply Like
How can I get this error fixed. I don't have an LMS, and all I want is a video with a table of content.

Please help
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 6954 Posts
  • 2230 Reply Likes
are you producing a video with a quiz?
Photo of mtyler

mtyler

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I am also getting this error, after loading the scorm zip, but during preview. It never does appear in the LMS to launch.

It is a video, no quiz.

This conversation is no longer open for comments or replies.