Bug: properties panel goes blank in Camtasia 9

  • 4
  • Problem
  • Updated 2 years ago
After using Camtasia 9 for some time, eventually the properties panel will not show clip properties for the selected clip on the track. I must restart Camtasia.

Please open a JIRA

Photo of Michael

Michael

  • 51 Posts
  • 16 Reply Likes
  • annoyed

Posted 2 years ago

  • 4
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 6250 Posts
  • 1834 Reply Likes
this is a know issue with this release
Photo of Lon Naylor

Lon Naylor

  • 84 Posts
  • 52 Reply Likes
Yep. I've seen it too and reported it during the beta program.
Photo of Oz du Soleil

Oz du Soleil

  • 154 Posts
  • 50 Reply Likes
This happened to me tonight, as well.
Photo of Rick Stone

Rick Stone

  • 4501 Posts
  • 2010 Reply Likes
When this happens, Is it blank from there forward? What is normally required to resolve it? Restarting Camtasia? Or possibly clicking the button to hide the Properties panel and clicking again to restore it?
Does it populate if you click to give focus to other objects?

Cheers... Rick :)
Photo of Lon Naylor

Lon Naylor

  • 84 Posts
  • 52 Reply Likes
Tried all that...

It stays blank in that selecting assets on the time line no longer displays the Properties. Opening & closing the Properties Pane does not help. 

Closing & restarting CS is the only solution I've found.

- Lon
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 6250 Posts
  • 1834 Reply Likes
Rick, Lon is correct; only fix is to exit/relaunch/reload project; this bug was reported during beta testing, and Lon's method is the one tech support advises