BUG: when and animation is add to a text box or callouts with text on them - text doesn't show up.

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
BUG: when and animation is add to a text box or callouts with text on them - text doesn't show up. For example  if  I would wan a square with text on it apear from scale 1 to scale 50 the squeare it self appears but the text don't. what should i do to fix this problem?                               
Photo of Julija Paulauskaite

Julija Paulauskaite

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frusturated

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Rick Stone

Rick Stone

  • 5631 Posts
  • 2671 Reply Likes
Hi there

I had this issue myself and Kayakman shared the video below which helped me out. Hopefully it will help you as well!

http://www.screencast.com/t/MmmnQKDYw4O

Cheers... Rick :)
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 7075 Posts
  • 2320 Reply Likes
Rick, thanks for resurrecting this link; I'd long ago forgotten all about it :)
Photo of Bruce Morehouse

Bruce Morehouse

  • 70 Posts
  • 24 Reply Likes
I found this problem too.  Supposedly fixed in Cam9, but it seems to persist with "Legacy" callouts.

Nate in tech support offered this method of applying the animation effects and working around this bug
     https://support.techsmith.com/hc/requests/272268
 
In Cam9
  1. Add object
  2. Position where you want it to end up
  3. Go to Animations/Animations, select Custom
  4. Drag to callout
  5. Move play head to beginning of transition
  6. Set the callout to how you want it to appear at start
It worked for me, and text was preserved.
 I had been applying the effect to the end of the transition arrow, not the beginning, and text went missing.