Cam-CRASH-ia

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 months ago
I have a track that I cannot delete, remove, move, edit or touch in any way because just one click crashes the whole program. 
It only a 5 second intro clip. The layer has a lineswipe effect. Can't even click on it. Pretty weak :(

I have version 9.1 and not feeling there is any reason to upgrade at this point. camCRASHia is the new name for this program
Photo of steve

steve

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • VERY FRUSTRATED

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 7006 Posts
  • 2262 Reply Likes
since it is a single separate bad track ...

select all media on all the other tracks, right click and add to Library

start a new project; add the Library asset and redo the bad track
Photo of steve

steve

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks. That is not a bad idea, but then I may has well start all over. 
Photo of Timbre4

Timbre4, Champion

  • 680 Posts
  • 273 Reply Likes
Sorry to hear of issues in your computing environment; recommended you start a support issue to identify what's happening with your source material on your machine.
https://support.techsmith.com/hc/en-us/requests/new

Photo of steve

steve

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks. I am just going to rebuild it. Frustrating though. Such a waste of time. 
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 7001 Posts
  • 2261 Reply Likes
shouldn't be the same as a start-all-over

what you put in Library is everything except the 5 sec bad track; all edits to the other tracks will still be there

but whatever ...