Camtasia 3.0 mac - Missing Fonts

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
New upgraded 3.0 seems to be missing fonts on such common, ordinary fonts like Myriad Pro!  They show up as if they are available, but, then don't apply. 

I read that this is a bug but I should think this issue would be fixed by now.  Does anyone have an update on this issue?
Photo of Art

Art

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of jingrongxue96

jingrongxue96

  • 5 Posts
  • 1 Reply Like
Same here. And it took me ages to export the video and then I found out there were actually annotations missing, which was disappointing:(
Photo of Art

Art

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Perhaps a few more people will chime in and we'll see a fix in the next update!
Photo of luckylindy

luckylindy

  • 14 Posts
  • 10 Reply Likes
There are also some supported fonts with weighted versions of the same font that are not supported (for example, bold, light bold, light bold italic) that are not being supported. TechSmith and I talked about this when v3 came out and they acknowledged at that time they did not yet know why this was happening.
Photo of Art

Art

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, this is a pretty "BIG DEAL" for anyone who's migrating older video to the new version.   I don't really understand why this is not being addressed.  It's visual graphics, after all, and fonts are super important.  I'm having to create some lines of text in photoshop to get the correct font -- then, convert to a .png and import to media.  Talk about a HUGE time suck!!!!