Camtasia 9 - when i rewind and play, or skip to another part in video, screen is black

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago

When i drag the bar to a different spot in a video, the screen turns black for anywhere between 5-50 seconds. I can still hear audio. I've turned off gpu rendering which didnt help.


I've been trying to pixilate a bunch of videos. Everytime I paush and drag back to the spot where I would start pixilating, the screen is black when i hit play again.  this is very frustrating.

Photo of jessie.osborne

jessie.osborne

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Joe Morgan

Joe Morgan

  • 5680 Posts
  • 2947 Reply Likes
Obviously, That's not normal. You should contact tech support.

This is a Free Service. Submit a ticket at,

       https://support.techsmith.com/hc/en-us/requests/new

Or call, >>>

 Toll Free: 800.517.3001 (U.S. & Canada Only)

8:00 AM to 7:00 PM EST Monday through Friday

Regards, Joe

Photo of ExpertNovice

ExpertNovice

  • 352 Posts
  • 105 Reply Likes
Jessie, I have no solution.. however, when such glitches begin to interfere with productivity I save the project, close Camtasia, reopen the project and most de/at/glitch issues seem to clear up.  Mine, however, have never been as drastic as yours.  Good luck.
Photo of jessie.osborne

jessie.osborne

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Thanks for the responses.  I did open a ticket, which I got a response which was to go to software only mode for rendering. This is something I've already tried.   This problem is happening on two different laptops. A lenovo, and a Dell.


I have this video project i have to do for work (which is outside of the scope of my position) and my manager doesn't understand.