cannot log into Techsmith from Safari but I can from Chrome

  • 1
  • Question
  • Updated 1 month ago
In the past I've been able to easily log into Techsmith via Safari. Then some time ago after clicking on the "log in via Techsmith" I'd get the popup window with the flowing line-bubble thingy (image below) that would go on forever. Now I have to log in via Chrome (with no issue). 

Can anyone suggest how to break this logjam with Safari?

Like I said, it used to work until it didn't. I'd like it to work again. 

Thanks for any help in advance.



Photo of Gary Coyne

Gary Coyne

  • 81 Posts
  • 35 Reply Likes

Posted 1 month ago

  • 1
Photo of Robert R.

Robert R., Online Community Admin

  • 1683 Posts
  • 558 Reply Likes
Hi Gary!

This is something I'm currently looking into as I can duplicate the issue, unfortunately though there's no timeline for a fix. I will, however, update this post so if you and/or others continue to experience the issue, please be sure to click the Follow button in the upper right corner of the post so you can be notified when the issue is resolved. In the meantime the workaround is, unfortunately, to use a browser such as Chrome or Opera (I am able to duplicate in both Safari and Firefox).

-Robert
Photo of Gary Coyne

Gary Coyne

  • 81 Posts
  • 35 Reply Likes
Hi Robert,

This is not good news as I asked about this a long time ago (1-2 years?). I do hope this will be fixed in a shorter time frame. 

Good luck and if you need some help testing, be glad to help.
Photo of Robert R.

Robert R., Online Community Admin

  • 1682 Posts
  • 558 Reply Likes
Hi Gary;

I understand the frustration; the issue is likely tied to browser updates so the issue will be there then it won't be the next day. It's sort of a cat-and-mouse situation but I'll be sure to update this thread when we know more!

-Robert