My SnagIt Keeps Randomly Resetting to Factory Defaults

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 months ago
I have had SnagIt 2018.2.3 (64 bit) (build 2636) - 30-11-2018 since June of 2018. I'm unaware of us having upgraded, but the build seems suspect.

Anyhow, about every 4-6 months, this thing resets to the factory defaults. This means that my menu ribbon is reset, all images that were open are gone, and the capture preferences are also reset. It's unspeakably annoying. Before telling me to upgrade to yet another version that isn't properly tested, realize that I do not control what version I use.

Is anyone else having these problems? Since I'm relegated to depending on other users for customer support.... If so, is there any work-around to this issue.
Photo of Heather Ceana

Heather Ceana

  • 16 Posts
  • 0 Reply Likes
  • Disgusted and tired of this bug, but also of being treated like a 5 year old by software development companies. Seriously?

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of a.pawlickamaule

a.pawlickamaule, Employee

  • 24 Posts
  • 5 Reply Likes
Official Response
Hi Heather, 

Thank you for reaching out and reporting this. 

You can always submit a ticket to support under the following link:
https://support.techsmith.com/hc/en-us/?contact-support

Best, 
Ania


Photo of Heather Ceana

Heather Ceana

  • 16 Posts
  • 0 Reply Likes
It reset again today. This is the most annoying thing. My workspace is lost again. I have to redo the menu again, and all screen shots are lost agian.

I'll submit the ticket.