Nothing i make gets past processing (BUG)

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 months ago
Ever since yesterday, nothing ive made on Camtasia has finished processing. its getting stuck at 95 at 98 percent and its infuriating 
Photo of Nukanuke101

Nukanuke101

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 months ago

  • 1
Photo of Joe Morgan

Joe Morgan

  • 9161 Posts
  • 4821 Reply Likes
If this is the same project you are attempting to render.
There is probably corrupted media located  95% to 98% down the timeline from the beginning. "Near the end of the project"
If theres an obvious change in the media being used at that point. It should be easy to replace it with a converted version of it.Or something else.

If your using a full hard drive to render to "with near zero free space". There may not be enough free space to run the project and save it at the same time. This in not encountered by many people, but if can happen.

There are other causes, but you've left little information to go by.Like what version of Camtasia are you using.Operating system.A screen shot of Camtasia with the timeline showing might be helpful. With the last 10% of the project visible, as the most important thing to see. Along with all the video tracks if possiable.

Regards,Joe 
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 8063 Posts
  • 2785 Reply Likes
recommend you contact free tech support and report the issue

FYI, I too, the past 2 days, have experienced failed productions, where they hung at 100%, the Camtasia crashed

otherwise, I've not had a failed production in years

suspect something is going on?

perhaps with latest version on smart player which was released just recently?