Quiz "duration" error

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Inactive threads; archiving to prevent necroposing

Greetings, all. This one has popped up recently for me, and I'd appreciate some help.

I insert a quiz and produce the recording. I then upload this content to our LMS like I've done a gazillion times in the past... recently, the newly rendered quizzes are displaying for a second or so and then inexplicably disappearing. Obviously this makes it impossible to complete and/or submit a quiz.

Any ideas?
Photo of Joe

Joe

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Jess Knott

Jess Knott

  • 155 Posts
  • 2 Reply Likes
What version are you using? And, what LMS are you on?
Photo of Joe

Joe

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Hey, Jess. Thanks for the reply. This is happening in both Blackboard 9.1 SP6 and SP8 using Camtasia Studio 7.1.1 (Build 1785) generated content.

It is a new problem not inherent to Blackboard as modules I've created in the past still work just fine. I think there is something on my actual computer that may have changed and is affecting newly created content. Is there some sort of temporary cache that can be cleared? Some sort of way to reset quizzing implementation short of re-installing the software?

Thanks in advance,
Joe
Photo of Cameron Flint

Cameron Flint

  • 253 Posts
  • 17 Reply Likes
Joe,

Did you recently update or upgrade your Flash player? If you play the same videos on another computer, does the same "zero duration" problem happen?
Photo of Joe

Joe

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
So, is there no cache to be cleared or mass-dump option a la Captivate? I use Chrome as a primary browser, and I don't know if it updated Flash as its integrated. I have the most recent version of Flash for Firefox but don't update Safari, IE, etc.
Photo of Joe

Joe

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Figured it out, but not 100% sure how. Thanks, all.
Photo of Michael Galvin

Michael Galvin

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Same issue here with 7, using Firefox, housing the project files on a university web server...students unable to take a quiz that pops up for a half second and then the replay button shows and holds. Tried a couple of tweaks, but it's not really clear if I can have any effect on the "replay" function outside of the code. I'm not going there; that's why I bought Camtasia.

This conversation is no longer open for comments or replies.