Restore worked, but editor shows no captures

  • 1
  • Question
  • Updated 12 months ago
I performed a Backup of my Snagit captures using the adcvanced Editor option.

Then I tried to change the folder that it was capturing to ... all my captures disappeared in the editor.  So I went through some other posts here and did the following:

Exited from Snagit
Renamed the Snagit folder
Started up Snagit
Restored my backup - took quite a few minutes as there are many captures

The editor still doesn't show any of my captures ....

Where is it restoring my files?

How can I get the editor to locate them?
Photo of Steve

Steve

  • 9 Posts
  • 7 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Steve

Steve

  • 9 Posts
  • 7 Reply Likes
Forgot to mention I am on SnagIt 11.2.1.72
Photo of Timbre4

Timbre4, Champion

  • 649 Posts
  • 252 Reply Likes
Hello - Did you click on the Library tab? I'd think that if they  were restored to the expected folder they would be there by month and day. Double-clicking any of them will put the capture in the editor view.
Photo of Steve

Steve

  • 9 Posts
  • 7 Reply Likes
Thank you for the response ...

Yes, I tried that and they are not there. 

I created a ticket with TechSmith as well ..
Photo of Timbre4

Timbre4, Champion

  • 649 Posts
  • 252 Reply Likes
Okay, I'd have to think the restore put them in a different folder then. Support will get you squared away.
Photo of tanja

tanja

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Hello,

I have the same Problem.

I changed my PC and had an update to SnagIt 11.2.
I restored my SnagIt captures successfully and they are all in the folder C:\Users\xxx\AppData\Local\TechSmith\Snagit\DataStore.
But I cannot find them in the library of SnagIt. There are only the new ones.

Could you please help me?

Thanks and kind regards
Tanja

Photo of tanja

tanja

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Hello,

I have the same Problem.

I changed my PC and had an update to SnagIt 11.2.
I restored my SnagIt captures successfully and they are all in the folder C:\Users\xxx\AppData\Local\TechSmith\Snagit\DataStore.
But I cannot find them in the library of SnagIt. There are only the new ones.

Could you please help me?

Thanks and kind regards
Tanja

(Edited)