SnagIt 12 ERASE tool not erasing

  • 2
  • Problem
  • Updated 6 years ago

SnagIt 12 ERASE tool is not erasing sections of images I need erased.

I am using it as I have fr years -- have checked and re-checked the settings -- saved the image from JPG -> GIF and PNG to try to see if that would make it work, but nada. I had to use Photoshop for a trivial feat, then to add a line of text.

SnagIt 12 has caused me a loss of several hours of productivity. Is this the jumping point, where I simply resort to using Photoshop for everything?

Come on, TechSmith ... step up to bat here. I've been with you since 1997 -- 17 years now. Is this how you wish to create a dissolution of your long-standing customers?

Photo of Dave Fighting Tiger Jackson

Dave Fighting Tiger Jackson

  • 65 Posts
  • 1 Reply Like
  • way past frustrated

Posted 6 years ago

  • 2
Photo of Jennifer Bedford

Jennifer Bedford, Official Rep

  • 424 Posts
  • 49 Reply Likes
Hi Dave,
Thank you for being a loyal Snagit customer!  I've looked into our documentation and have not seen a record of this issue being reported yet.  Our TechSupport team should be able to help determine if this is a bug or something that can be fixed by looking at your system.  Please submit a help ticket to them here: https://support.techsmith.com/anonymous_requests/new.  They will be able to look at your set up and the issue you're having and hopefully find a solution for you or work with the product team to fix this if it is a bug in the release..  Thanks!
Jenn

This conversation is no longer open for comments or replies.