Video Table of Contents - html will not launch

  • 1
  • Question
  • Updated 7 months ago
Hello,

I've created a video using Camtasia 9 and included markers.  I am trying to launch the html file, so that the table of contents will appear in the Media player.  When I launch the html file it just continues to spin.  When I launch the html file in the video player I see the table of contents.  I was wondering if anyone has experienced this issue as to why the html file will not launch.
Photo of lstevenson

lstevenson

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 months ago

  • 1
Photo of kayakman

kayakman, Champion

  • 6243 Posts
  • 1828 Reply Likes
I assume you've produce to MP4 with smart player?

you need to launch the video with either the .html or _player.html file so that is plays in a browser
Photo of lstevenson

lstevenson

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, I created the video in MP4 - Smart player.  Once I go through all the steps and launch the html file, it launches the web tab and continues to spin on a black screen.
Photo of Rick Stone

Rick Stone

  • 4479 Posts
  • 1997 Reply Likes
When you created the output, did you enable the SCORM stuff for quizzing? I've seen that behavior on my own setup. It appears to hang and not load for me when trying to open using Google Chrome as my browser.

Cheers... Rick :)
Photo of lstevenson

lstevenson

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, I did.  I will try  it again without selecting SCORM and see if it then works.  

Thanks
LaRhonda